Groencontainer huren?

Bent u bezig met de renovatie van uw tuin en is groenafval afvoeren daarom iets wat op uw planning staat? Dan is een groencontainer huren een slimme keuze! Door gebruik te maken van een container voor groenafval, kunt u in één keer snel en gemakkelijk uw groenafval afvoeren. Via onze webshop kunt u uw groenafval container eenvoudig en snel huren. Bekijk alle informatie over groencontainers en bestel het product dat aansluit bij uw wensen en behoeften!

Wij helpen u graag verder. Op deze pagina leest u alles over groenafval afvoeren en een groencontainer huren. Mist u nog bepaalde informatie, waarover u graag meer wilt weten? Schroom niet om ons te bellen, via (085) 0645992.

Container Nederland 4 m³ groencontainer huren
 • Voor 15.30 uur besteld, de volgende werkdag geleverd
 • Scherpe all-in tarieven zonder extra kosten
 • Makkelijk bestelproces en veilig afrekenen

MEER INFORMATIE OVER EEN GROENAFVAL CONTAINER huren

U kunt bij ons een groen afval container huren in diverse formaten: 3m³6m³10m³ en 10m³ gesloten. Rond de geschatte hoeveelheid groenafval bij het bepalen van het juiste formaat altijd naar boven af. In de werkelijkheid is het groenafval dat u gaat afvoeren namelijk vaak meer dan u had begroot. Dit komt vaak omdat het groenafval niet mooi in elkaar valt. Wanneer u bijvoorbeeld veel takken wilt laten vervoeren, kunnen die zich nog wel eens niet mooi stapelen. Dit kan er dan bijvoorbeeld al voor zorgen dat uw container sneller vol zit dan u van tevoren had bedacht.

 

Wilt u bij Container Nederland een groenafval container huren? Vanaf de eerste huurdag mag de groenafval container 4 weken blijven staan. Dit is in de prijs inbegrepen. Het plaatsen en ophalen van de groenafval container en eventuele milieutoeslagen zijn ook inbegrepen in de prijs.

Wat mag er wel in?
 • Takken
 • Wortels
 • Snoeiafval
 • Hooi/stro
 • Plantenresten
 • Struiken
Wat mag er niet in?
 • Zand/grond
 • Graszoden
 • Grasmatten
 • Puin/grind
 • Asbest/asbest vergelijkend materiaal

U kunt bij ons niet alleen een container groenafval huren. We leveren namelijk ook diverse andere soorten containers, zoals puincontainershoutcontainersgrofvuil containersgrondcontainers, en bouwafval containers. Deze containers huurt u slechts binnen enkele klikken via onze webshop. Wij zorgen vervolgens dat deze containers zo snel mogelijk op de gewenste locatie aanwezig zijn.

Wilt u weten welke kosten een groen container huren met zich meebrengt? Bekijk het formatenoverzicht groencontainers hierboven; bijbehorende prijzen zijn inzichtelijk gemaakt. Wilt u meer weten over een groencontainer huren? Neem gerust contact met ons op!

WANNEER EEN GROENCONTAINER HUREN?

Kies ervoor om een groen afval container te huren wanneer u op de lange of korte termijn een grote(re) hoeveelheid aan groenafval verwacht. Dit kan zijn bij het onder handen nemen van uw achtertuin of voortuin, maar ook bij diverse evenementen waarbij grote hoeveelheden GFT-afval worden verwacht. Zelfs bij het onderhouden van een stuk land kan het zo zijn dat u na de klus veel restafval heeft. Een groencontainer huren is namelijk geschikt voor zowel het afvoeren van struiken, takken en plantenresten, als het afvoeren van algemeen GFT-afval en snoei- of maaiafval.

Bij Container Nederland kunt u voor een groen afval container huren dan ook zowel zakelijk als particulier terecht. Let er echter wel op dat niet álle soorten afval van uw tuinrenovatie in de container mogen en dat het afval in de container slechts 10 cm boven de rand uit mag steken in verband met het transport van de container. Controleer daarom goed of u niet nog een tweede container zou moeten huren en/of dat u nog een ander soort container nodig heeft naast uw groencontainer. Een tweede container kan bijvoorbeeld handig zijn bij het afvoeren van tegels of zand.  U kunt bij ons namelijk niet alleen een groencontainer huren maar ook diverse andere soorten containers, zoals puincontainershoutcontainersgrofvuil containersgrondcontainersdakafval containers, en bouwafval containers. Ook deze containers huurt u in diverse formaten binnen slechts enkele klikken via onze webshop.

Liever zelf geen afval scheiden? Of heeft u te veel verschillende soorten afval van te kleine hoeveelheden voor een specifieke container? Ga dan voor een grofvuil container! In tegenstelling tot de andere containers kunt u in de grofvuil container van Container Nederland meerdere soorten afval kwijt. Hiermee hoeft u zelf dus geen onderscheid te maken tussen de verschillende soorten afval die u moet afvoeren. Wij zullen het scheiden van het afval namelijk op ons nemen nadat we de container bij u hebben opgehaald. De grofvuil containers zijn om deze reden prijziger dan de andere soorten containers, maar kunnen u wel veel tijd en moeite besparen waardoor u uw focus volledig op de klus zelf kunt houden. Tijd is natuurlijk ook waardevol!

VRAGEN OVER GROENCONTAINER HUREN?

Heeft u vragen over een groencontainer huren? Of heeft u advies nodig bij het huren van een container? Weet u niet zo goed welke container het meest geschikt is voor uw situatie? Of wilt u simpelweg weten welke kosten een groencontainer huren met zich meebrengen? Bekijk het formatenoverzicht groencontainers hierboven; bijbehorende prijzen zijn inzichtelijk gemaakt. Wilt u meer weten over een groencontainer huren? Neem gerust contact met ons op!