Container huren Utrecht

Bent u op zoek naar een goedkope container in Utrecht en omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verhuren verschillende containers aan zowel particulieren als bedrijven. Voor elke klus kunt u een afvalcontainer vinden die is afgestemd op uw wensen en behoeften.

Verschillende containers huren Utrecht

Bij elke klus komt een andere afvalstroom vrij. Dat betekent dat u voor elke klus ook een andere afvalcontainer moet huren. Doordat wij een breed assortiment aan afvalcontainers en formaten aanbieden zult u voor elke klus de juiste afvalcontainer vinden. De afvalcontainers die wij verhuren zijn grondcontainers, puincontainers, groencontainers, bouwcontainers, houtcontainers en grofvuil containers. Daarnaast kunt u uit verschillende formaten kiezen zodat u altijd al uw afval kwijt kunt. Welke afvalcontainer en welk formaat u moet kiezen hangt af van de afvalstroom en de hoeveelheid afval dat u wilt storten. Lees van tevoren goed door welk afval in welke afvalcontainer hoort.

Voordelen van een container huren Utrecht

De belangrijkste voordelen van een container huren in Utrecht op een rijtje:

  • De afvalcontainer wordt geleverd en opgehaald
  • U kunt snel uw afval kwijt
  • U hoeft niet langer naar de lokale milieustraat te rijden waardoor u geen vertraging meer op loopt
  • U bespaart benzinekosten
  • U kunt de afvalcontainer afstemmen op uw eigen wensen en behoeften
  • U betaalt van tevoren een scherpe all-in prijs

 

Bent u overtuigd van het feit dat een afvalcontainer huren in Utrecht de perfecte oplossing voor uw afvalprobleem is? Lees dan verder of bestel hier meteen uw afvalcontainer

Een container huren in Utrecht tegen een scherpe all-in prijs

Op onze website kunt u een container huren in Utrecht tegen een scherpe prijs. De tarieven die wij hanteren zijn all-in prijzen. Dit betekent dat een aantal onderdelen bij de prijs inbegrepen zijn; de huurprijs voor vier weken, eventuele milieutoeslagen, de afvalverwerking en het plaatsen en ophalen van de container. U hoeft zich daarom geen zorgen te maken over extra kosten. Let op: er worden wel extra kosten in rekening gebracht als de afvalcontainer gevuld is met andere afvalstromen.

Container huren Utrecht vergunning aanvragen

Indien u tijdelijk een container in Utrecht op gemeentegrond wilt plaatsen of op de openbare weg, dan heeft u meestal een vergunning nodig. Dit heeft te maken met de historische werfkelders. Het is vaak niet mogelijk om in de binnenstad met een zwarte vrachtwagen te rijden.

U leest hier meer over het aanvragen van een vergunning in Utrecht. Houd er wel rekening mee, dat u binnen 4 weken antwoord krijgt van de afdeling vergunningaanvragen en kijk zelf op deze website of u in het betreffende gebied woont: https://pki.utrecht.nl/Loket/product/ae8c768849c082e1e5b15d3edac8aa6

Meer informatie over een container huren in Utrecht

Een container huren doet u niet elke dag. We begrijpen dat u daarom vragen kunt hebben en wij willen u hier graag bij helpen. Voor een antwoord op de meest gestelde vragen kunt u op de pagina ‘veelgestelde vragen’ terecht. U kunt er ook voor kiezen om persoonlijk contact met ons op te nemen zodat wij u een advies kunnen geven, gebaseerd op uw persoonlijke wensen en behoeften.