Container huren Rotterdam

Woont u in Rotterdam, bent u een particulier of wilt u zakelijk een container huren tegen een scherpe prijs, zonder daar al te veel tijd aan te besteden? Bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres.

Onze website maakt het eenvoudig voor u om een afvalcontainer te bestellen die past bij uw afvalprobleem. Door zelf het soort afvalcontainer en formaat te kiezen bent u er altijd zeker van dat de afvalcontainer perfect past bij uw wensen en behoeften.

Verschillende containers huren Rotterdam

Het is belangrijk om afval zo goed mogelijk te scheiden. Daarom moet u voor elke afvalstroom een andere afvalcontainer huren. Ons brede assortiment aan afvalcontainers zorgt ervoor dat u altijd de afvalcontainer zult vinden die past bij uw klus. Gaat u de tuin verbouwen? Huur dan bijvoorbeeld een groen– of grond container. Nadat u de juiste afvalcontainer heeft gekozen kiest u zelf een formaat dat past bij de hoeveelheid afval dat u wilt laten afvoeren. Maak hierbij de keuze uit drie verschillende formaten; 3m3, 6m3 en 10m3.

Het is belangrijk om van tevoren een inschatting te maken van hoeveel afval u wilt storten zodat u geen te kleine of te grote container huurt. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste afvalcontainer of het juiste formaat? Twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Voordelen van een container huren Rotterdam

Aan het huren van een container zitten veel voordelen waardoor het huren van een container steeds populairder wordt. De belangrijkste redenen om voor een afvalcontainer te gaan zijn;

  • Wij zorgen voor het transport van de afvalcontainer. Wij plaatsen de afvalcontainer op de door u gewenste datum en locatie en halen deze weer op zodra u de container niet meer wilt gebruiken.
  • Wij hanteren scherpe all-in tarieven waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over extra kosten
  • U bespaart tijd doordat u niet naar het milieustation hoeft te rijden (en daar eventueel ook nog in een rij moet wachten)
  • U bespaart benzinekosten
  • De afvalcontainer kan volledig afgestemd worden op uw wensen en behoeften

Bent u enthousiast geworden en wilt u meteen een container huren in Rotterdam? Twijfel dan niet langer en plaats meteen uw bestelling. Wij verhuren ook containers in Nijmegen, Sittard, Tilburg, Breda en Utrecht.

Online een container bestellen Rotterdam

Een container huren is niet iets wat u elke dag doet. Om het proces zo snel en simpel mogelijk te laten verlopen kunt u gebruikmaken van onze digitale bestelservice. Door de volgende eenvoudige stappenplan te volgen kunt u binnen een aantal minuten een bestelling plaatsen.

Stap 1: Kies de juiste afvalcontainer. Bekijk van tevoren goed welke afvalstroom u wilt afvoeren en welke afvalcontainer u daarvoor moet kiezen.

Stap 2: Kies het formaat (3m3, 6m3 of 10m3). U kiest het formaat op basis van de hoeveelheid afval dat u wilt laten afvoeren.

Stap 3: Bij de derde stap voert u een aantal gegevens in die wij nodig hebben om de bestelling te verwerken. Denk hierbij aan uw naam, telefoonnummer en woonadres. Ook kiest u waar en wanneer de container geleverd moet worden.

Stap 4: Rond uw bestelling af door af te rekenen met iDeal.

U ziet dus dat het bestellen van een afvalcontainer zo gedaan is. Loopt u vast en heeft u toch nog hulp nodig, bijvoorbeeld met het kiezen van het juiste formaat of de juiste container? Dan kunt u contact opnemen met de klantenservice via 085 – 0645992 of via info@containernederland.nl

Een container huren in Rotterdam tegen een scherpe all-in prijs

Voor het verhuren van een afvalcontainer hanteren wij all-in tarieven. Dat houdt in dat zowel het transport van de containers, als de milieutoeslagen, afvalverwerking  en de huurprijs in de prijs inbegrepen zit. U betaalt dus alleen extra kosten als u zich niet houdt aan de regels rondom de afvalcontainer die u heeft gekozen.

Ik heb vragen of wil meer informatie over een container huren Rotterdam

We geven u graag antwoord op al uw vragen rondom het huren van een container in het levergebied Rotterdam. U kunt ervoor kiezen om tussen de veelgestelde vragen te kijken of om direct persoonlijk contact met ons op te nemen.