Container huren Nijmegen

Om de stad Nijmegen opgeruimd en schoon te houden is het belangrijk om uw afval zo snel mogelijk weg te gooien. Dit kan gemakkelijk in een afvalcontainer, bijvoorbeeld tijdens een verbouwing, verhuizing, opruiming of andere klus. Op onze website kunt u binnen enkele minuten een container huren Nijmegen die is afgestemd op uw wensen en behoeften. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan hier onze webshop.

Waarom een container huren Nijmegen belangrijk is voor het milieu

In Nederland scheiden we een groot deel van ons afval. Het gescheiden inleveren van afval is belangrijk voor het recyclingproces. Hoe meer afval we gescheiden inleveren, hoe makkelijker het is om het afval te recyclen. En daarmee geldt; hoe meer afval we recyclen hoe minder nieuwe grondstoffen we hoeven te produceren. Dit is voordelig voor het milieu, want we besparen er een hoop CO2-uitstoot mee.

Hoe gaat een container huren Nijmegen in zijn werking?

U hoeft niet veel tijd en geld kwijt te zijn aan het huren van een afvalcontainer. Binnen 4 simpele stappen (die u overigens digitaal kunt uitvoeren) kunt u al een container huren Nijmegen die helemaal is afgestemd op uw afvalprobleem.

Stap 1: Kies als eerste de afvalcontainer die bij u past. Gaat u bijvoorbeeld voor een grofvuil container, puincontainer, houtcontainer, grondcontainer of voor de groenafval container? De keuze is aan u.
Stap 2: Kies nu het formaat dat u nodig hebt. Stem het formaat af op de grootte van de klus. Gaat u heel veel afval weggooien? Kies dan de container van 6m3 of 10m3. Heeft u wat minder afval? Ga dan voor de container van 3m3.
Stap 3: Bij deze stap kiest u waar en wanneer u de container wilt ontvangen en vult u een aantal belangrijke gegevens in zoals uw naam, woonadres en telefoonnummer.
Stap 4: Rond de bestelling af door te betalen via iDEAL. Zodra u heeft betaald ontvangt u een bevestiging.

Zo simpel is het! Enthousiast geworden? Bekijk dan hier alle afvalcontainers.

De kosten van een container huren

Wellicht is het u opgevallen dat we voor elke container en afvalstroom een andere all-in prijs hanteren. Dat betekent dat we voor de genoemde prijs de container plaatsen en ophalen en dat er een aantal kosten in de prijs inbegrepen zijn; de milieutoeslagen, afvalverwerking en de huurprijs. Er zijn alleen bijkomende kosten wanneer u de verkeerde afvalsoort in de afvalcontainer laat afvoeren of wanneer u de afvalcontainer langer dan vier weken wilt huren.

Heb ik een vergunning nodig voor een container huren Nijmegen?

In elke gemeente gelden andere regels over het huren en plaatsen van afvalcontainers. Als u een container laat plaatsen op een openbare plaats, zoals een parkeerplaats of langs de weg, is het soms nodig om een vergunning aan te vragen. Echter komt het vaker voor dat u enkel telefonisch toestemming nodig heeft. Voor het plaatsen van een container op uw eigen terrein heeft u geen toestemming nodig. U kunt de container dus gewoon in uw voor- of achtertuin plaatsen.

Waar u wel op moet letten tijdens het plaatsen van een container is dat de ondergrond stevig genoeg is. De container en de vrachtwagen die de container komt plaatsen zijn namelijk erg zwaar.

Meer informatie over een container huren Nijmegen

Wij bieden een breed assortiment aan afvalcontainers en formaten. We begrijpen daarom dat het soms best lastig kan zijn om een juiste keuze te maken. We helpen u graag door advies op maat te geven of door uw vragen te beantwoorden.

Tip: Bekijk eerst of uw vraag tussen de veelgestelde vragen staat. Dit bespaart u tijd en is ook buiten de openingstijden van de klantenservice bereikbaar.